maak een afspraak met Profect

ISO 14001 certificering

ISO 14001 richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied door middel van het opzetten en beheersen van een milieumanagementsysteem binnen uw organisatie. Met een ISO 14001 certificaat toont een bedrijf aan opdrachtgevers dat men voldoet aan de eisen in de ISO 14001-norm en nationale milieuwetgeving.

SCCM certificatieschema voor ISO 14001

Het ISO 14001 certificaat is een veel voorkomende eis in aanbestedingen bij bedrijven en overheid, sterk beïnvloed door het duurzaam inkoopbeleid van de overheid. In Nederland wordt gebruik gemaakt van het SCCM certificatieschema voor ISO 14001 omdat dit de internationale norm verder toespitst op Nederlandse milieuwet- en regelgeving.

Op zeer praktische wijze helpen wij bij het opstellen van de benodigde documentatie, voeren we interne audits uit en bereiden wij u voor op de externe audit. De externe audit dient altijd uitgevoerd te worden door een onafhankelijke certificeringsinstantie. Doordat wij veel bedrijven hebben begeleid met ISO 14001 certificering weten wij precies wat wel maar ook wat niet vereist is om het certificaat te behalen. Wij proberen daarbij de papieren rompslomp voor u zoveel mogelijk te beperken. Lees ook meer over ISO 9001 en ISO 27001 en NEN 7510.

   

  Bel mij terug

  In de loop der jaren is geadviseerd over projecten

  In onder meer de volgende sectoren:
  Ingenieurs- en communicatie en adviesbureaus;
  Metaal- en kunststofindustrie;
  Elektronica;
  Transportmiddelenindustrie;
  Kunststofindustrie;
  Machinebouw;
  Bouw- en onderhoudsbedrijven;
  Diverse industriële sectoren;
  Non-profit organisaties;