senior consultants van Profect Consultancy
Onze passie is het adviseren en helpen van (MKB) bedrijven. Het samen succes hebben met onze klanten is voor ons de belangrijkste drijfveer. Wij hebben de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan met subsidieadvies, begeleiding bij (ISO)-certificering en internationale matchmaking. Profect is afgeleid van het Latijnse Profectum, wat vooruitgang betekent. Wij helpen u graag vooruit!

Door gebruik te maken van subsidies kunnen bedrijven hun mogelijkheden vergroten en verdere groei realiseren. Certificering maakt het voor veel bedrijven mogelijk nieuwe klanten te krijgen en draagt bovendien bij aan een verbetering van het eigen managementsysteem. Internationale matchmaking zorgt ervoor dat be- drijven over hun eigen grenzen kijken en nieuwe markten ontdekken.

Onze aanpak is zeer resultaatgericht, waarbij we geinteresseerd zijn in lange termijn relaties met onze klanten. Door onze brede oriëntatie, ruime ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat op tal van manieren verbindingen aan te gaan en successen voor en met onze klanten te boeken.


Onze kennisgebieden

Heeft u een vraag of een verzoek aan ons?


Neem nu contact met ons op