logo landgoed Kaamps
Landgoed Kaamps
21 juli 2017
Wim Vinken bv logo
Wim Vinken B.V.
15 juli 2017
Waar start je als je je managementsystemen wilt verbeteren? “Bij Profect”, zegt Joost Tervelde, directeur van I-design in Deventer. “Want we willen dit aanpakken vanuit drie oogpunten: kwaliteit, informatiebeveiliging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Profect kent de ISO-regels op deze drie gebieden en helpt dan ook deze zaken bij ons op het juiste niveau te krijgen. “ Van ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) tot ISO 26000 (MVO).
Tervelde en zijn bedrijf halen voor organisaties meer uit hun data en software door deze te koppelen en via internet toegankelijk te maken. Webbased toepassingen dus die aansluiten bij de organisatieprocessen. In de praktijk leidt dat onder meer tot de technische bouw van websites, software op maat en connecties met standaard softwarepakketten. Ook intranet en koppelingen tussen bijvoorbeeld boekhoud-, voorraad- en verkoopgegevens (webshops) horen hierbij. Zaken waarbij dan ook bedrijfs- en privé-gevoelige informatie spelen. Volop reden voor i-design om te kijken hoe het hier dus nog zorgvuldiger mee kan omspringen.
 
“Profect begeleidt ons bij het verbeteren van de kwaliteitssystemen én adviseert over subsidies. Dat verloopt allemaal heel goed en prettig. Samen lukt het zo onze doelen te bereiken, net zoals wij dat ook met onze eigen klanten doen.”
 

Meer weten over subisidies?
Neem nu contact op