BOOST Smart Industry Vouchers 2023 beschikbaar in mei

tweede tender voor de DHI-regeling open vanaf 9 augustus
8 juni 2018
Digitaliseringssubsidie 15 mei 2023
Digitaliseringssubsidie
1 mei 2023
maak een afspraak met Profect

Ondernemers in Oost-Nederland die aan de slag willen met Smart Industry kunnen een duwtje in de rug krijgen met een zogenoemd MKB-voucher of met een BOOST Smart Industry voucher.

Voor ondernemers in Overijssel: Voucher voor een digitale en circulaire industrie (beschikbaar vanaf medio mei).

Voor ondernemers in de maakindustrie is een voucher beschikbaar om stappen te zetten op het gebied van digitalisering en circulair ondernemen. Met deze voucher wil de provincie Overijssel bijdragen aan een toekomstbestendige maakindustrie.

De provincie Overijssel stelt een miljoen euro beschikbaar voor de voucher, bedrijven kunnen een maximale subsidie van 10.000 euro ontvangen. De regeling zal naar verwachting 8 mei 2023 worden opengesteld.

 

Waar kunt u een voucher voor inzetten?

De vouchers kunt u inzetten voor diensten van derden om uw ontbrekende externe kennis en expertise (een dienst) op het gebied van Smart Industry te onderzoeken. Het doel is het in beeld te brengen van de mogelijkheden voor verdere digitalisering van bedrijfsprocessen of producten, met als resultaat een proof of concept en/of een gedegen adviesrapport. De voucher kan niet worden ingezet voor de aanschaf van materiële activa (bijvoorbeeld hardware en software) investeringen.

De voucher bedraagt maximaal 50% van de kosten met een maximum van €10.000,-. Oost NL is een van de BOOST-partners en introduceert deze vouchers in nauwe samenwerking met BOOST

Neem contact op met Joost ter Haar om meer te weten te komen over de mogelijkheden.